‘Het Universum van Koyo kogel-, naald-en rollagers’ op Hannover Messe 2013

Koyo Hannover 2013bw

Koyo Jtekt ToyodaJTEKT was trots om opnieuw te presenteren op de Hannover Messe 2013, en verwelkomde haar bezoekers op ‘Het Universum van Koyo kogel-, naald-en rollagers’. Het bedrijf demonstreerde tijdens het event  verschilende nieuwe industriële producten uit haar portefeuille, zoals de compacte hydraulische ‘power packs’ geproduceerd door de JTEKT HPI divisie.

Koyo Hannover 2013w
Met 40.000 medewerkers wereldwijd en een geconsolideerde omzet van 1 biljoen yen (10,5 miljard €), is JTEKT een wereldwijde leverancier van technologische toegevoegde waarde aan alle industrieën.

Het ontwerp van de JTEKT stand, verraste de bezoekers met haar briljante kleuren. De stand was zo ongewoon voor de industrie en nodigde de voorbijgangers te komen en te ontspannen onder de sterrenhemel in de lounge. Als je een ​​rondleiding nam door de ruime stand, kon je Koyo lagers zien in een verscheidenheid van formaten en soorten, en waarnemen dat ze vrijwel overal worden gebruikt: van de voertuigen waarin u rijdt, in uw sport apparatuur, het handgereedschap thuis of op het werk, bij het vervaardigen van de textiel voor uw kleding en de voedingsindustrie (behalve niet in de appels verkrijgbaar aan de bar – zaten er geen lagers in volgens een vertegenwoordiger van het bedrijf).

Dit is een duidelijk signaal dat JTEKT in de eerste plaats niet als een automotive bedrijf wil blijven voortbestaan, maar de ambitie heeft om sterk door te groeien in andere industriële segmenten, zoals Wind, Energie, Staal, Landbouw, Bouw, Machine toebehoren en Textiel Machines. Dit is vooral hun plan in Europa, waar het industriële segment van de ‘Corporation’ ongeveer 50% van de omzet van haar ‘Bearing’ divisie Koyo, vertegenwoordigt.

Koyo Hannover 2013bw

Koyo is even enthousiast over de groei van zijn industriële distributie activiteiten in Europa, danzij haar strategie gebaseerd op “5 pijlers”: assortiment, concurrentievermogen, beschikbaarheid, service en merkimago. Een van de stappen op die weg is de overname en de integratie van het complete assortiment van naaldlagers in 2010, en een nieuwe Europese website gelanceerd in 2011. De ‘Bearing’ divisie Koyo is momenteel ook haar Europese distributienetwerk aan het herstructureren, met het oog op het verbeteren van de invullling over de verschillende Europese regio’s, en de optimalisatie van de dienstverlening aan kleine en middelgrote industriële klanten.

Contact:
Joanna Skwarek – Industrie & Aftermarket afdeling
E-mail: joanna.skwarek @ jtekt.com
Telefoon: +31 6 51 84 53 67

 

source: KOYO EU