Gamma lineaire beweging van NSK krijgt steunprogramma voor betere cashflow

Lineaire geleidingen en kogelomloopspindels maken deel uit van het nieuwe cash-flow ondersteuningsprogrmma van NSK.

 

NSK lanceert een steunprogramma om de cashflow rond de populaire lineaire producten op flexibele wijze te ondersteunen. Klanten die meestappen in dit initiatief zullen de kans krijgen de eigen voorraad te reduceren en hun cashflow veilig te stellen. Naast de hoogwaardige lineaire geleidingen maken ook de kogelomloopspindels deel uit van het programma.

  Lineaire geleidingen en kogelomloopspindels maken deel uit van het nieuwe cash-flow ondersteuningsprogrmma van NSK.

Het ondersteunend programma van NSK zorgt ervoor dat klanten op korte termijn de frequent gevraagde lineaire producten kunnen verkrijgen, wat een positief gevolg heeft op het voorraadniveau.

Om de flexibiliteit van de levering te garanderen kunnen klanten kiezen tussen ofwel maandelijkse leveringen op basis van een prognose die u maandelijks bezorgt aan NSK, ofwel via maandelijkse leveringen gebaseerd op de jaarlijkse verwachte vraag.

Klanten die de voorkeur geven aan de maandelijkse prognose, kunnen één keer per maand een prognose aan NSK bezorgen. NSK zal dan op basis van deze prognose de gewenste hoeveelheid produceren en in voorraad houden voor de levering gedurende 12 maanden.

Klanten die opteren voor de optie met jaarlijkse vraag, kunnen hun totale hoeveelheid voor het hele jaar sturen, met een voorspelde hoeveelheid per maand. In dit geval zal NSK produceren en voorraad houden op basis van de verwachte maandelijkse vraag, opnieuw vrijgegeven over een periode van 12 maanden.

Beide opties betekenen dat er altijd voorraad beschikbaar is voor onmiddellijke verzending, wat het klanten mogelijk maakt om hun leveringsdata te spreiden in overeenstemming met de specifieke vraag. Bovendien wordt zo cash niet onnodig vastgezet in de magazijnvoorraad ter plaatse. Dit geld kan in plaats daarvan in het bedrijf behouden blijven en ingezet waar nodig.

NSK Deutschland GmbH
Harkortstrasse 15
40880 Ratingen
Germany
Hübner Claudia
Phone : +49 (0) 2102 481-2150
huebner-c@nsk.com