De belangrijkste industriële beurs gaat van start in april 2015! DOWNLOAD UW GRATIS TICKETS!

hm_mda_logo-cnt

Op het gebied van industrie is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De HANNOVER MESSE.

De HANNOVER MESSE verwacht dit jaar ongeveer 6.500 exposanten en 230.000 bezoekers. De beurs vindt immers tweejaarlijks plaats, 7 vakbeurzen in 2014, in de pare jaren,  en 10 vakbeurzen onder één dak in 2015, in de onpare jaren, waaronder ook MDA.

In 2014 trok de Hannover Messe 5.000 exposanten uit meer dan 100 landen met 180.000 internationale bezoekers. Dit is het evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk programma.

MDA Hallen

Voor de 2015 editie van de Hannover Messe zijn de Hallen 19/20, 22, 21, 23, 24 en 25 gereserveerd voor de aandrijf-, transmissie- en lagerindustrie.

HM15-overzicht-cnt

Ideeën en oplossingen voor de industrie

HANNOVER MESSE toont duidelijk aan hoe het richtinggevende concept van de sectoroverstijgende netwerking steeds verder wordt uitgediept. De grenzen tussen de verschillende vakgebieden zijn opgeheven, de combinatie van de meest uiteenlopende technologieën bergt een enorm potentieel in zich – en toch krijgt elke sector de kans om zijn producten voor te stellen in de directe nabijheid van zijn toepassingsmogelijkheden.

Enkele redenen om aan de Hannover Messe deel te nemen:

* Ontmoet de hele wereld op één plaats
* Lanceer nieuwe producten
* Ontmoet potentiële klanten
* Ontdek nieuwe distributiekanalen
* Vergroot uw naambekendheid

DOWNLOAD UW GRATIS TICKETS

“Integrated Industry – Join the Network!” is het centrale thema van de HANNOVER MESSE 2015.

Beduidende uitdagingen van Industrie 4.0 – zoals standaarden voor de machine-to-machine-communicatie, de vraag van de dataveiligheid of het zoeken naar het businessmodel van de toekomst – kunnen alleen in het netwerk met succes worden aangegaan.

Door de daaruit voortvloeiende technologiesprong kan de HANNOVER MESSE van 13 tot 17 april echt worden beleefd en worden de kernthema’s op één enkele plaats bijeengebracht:

•  industriële automatisering en IT,
•  energie- en milieutechnologieën,
•  industriële toelevering, productietechnologieën en diensten,
•  onderzoek en ontwikkeling, alsook
•  aandrijf- en vloeistoftechniek

In talrijke vakfora vindt een intensieve uitwisseling over actuele thema’s als Industrie 4.0, transformatie van de energiesystemen of lichte constructies plaats. Vorm uw eigen mening over de vooruitgang van de industrie en registreer u hier  http://www.hannovermesse.de/promo?gzxf2  voor uw gratis vakbezoekersticket.

Meer informatie over de HANNOVER MESSE 2015 vindt u onder www.hannovermesse.de

Wij verheugen ons erop u van 13 tot 17 april 2015  in Hannover te mogen ontmoeten!

Contact

Voor België :
GLOBAL FAIRS NV – Tel. +32 16 73 45 51 – www.messe.be

Voor Luxemburg :
INTERNATIONAL FAIR CONSULTING SA – Tel. +352 76 91 60 – www.messe.lu